Lypossage

Lypossage is in Nederland een relatief nieuwe massage die ontwikkeld is in Amerika door Charles Wiltsie. De intensieve handgrepen van deze massage hebben een directe invloed op het bindweefsel, lymfe, bloedcirculatie en het stofwisselingsproces. Het teveel aan vocht en vet in het onderhuids bindweefsel wordt verwijderd, waardoor de huid weer glad en strak wordt.

Cellulite

Bijna alle vrouwen krijgen na de pubertijd cellulite, of je nu mager bent of niet. Meestal is het krijgen van cellulite erfelijk bepaald daarnaast kunnen hormonale veranderingen hier ook invloed op uit oefenen. Gewichtsverandering, inactiviteit en zwangerschap spelen een belangrijke rol bij het ontstaan van cellulite. Een dieet of gewichtsverlies heeft meestal geen enkele invloed op cellulite. Om van dit probleem af te komen is massage een van de meest effectieve behandelingen. Wanneer dit gecombineerd wordt met body pakkingen is het resultaat groter en sneller.

Op welke lichaamsdelen geeft Lypossage het beste resultaat?

Het is uitermate geschikt voor de bovenbenen, buik, billen, heupen, rug, en bovenarmen. Het vetweefsel kan hier het beste bewerkt worden met een snel waarneembaar resultaat. Vaak kan liposuctie of liposculpture voorkomen worden wanneer men een intensieve Lypossage kuur behandeling ondergaat. De behandelingen zijn onderverdeeld in 2 zones.

Wat is het verschil met apparaten en manuele therapie?

Manuele massage wordt direct op het weefsel uitgevoerd. De intensiteit is afhankelijk van het probleemgebied. De therapeut bepaalt de druk van de handgrepen. Apparatuur heeft niet dezelfde werking als handen (voelt en ziet niet, en werkt alleen volgens de vooraf ingestelde tijd).

Veiligheid

Lypossage is een veilige massagetechniek voor het lichaam. De intensieve grepen kunnen in het begin enigszins gevoelig zijn. Iedere gezonde persoon kan deze massage zonder risico ondergaan. Lypossage kan ook voor en na liposuctie / liposculpture in overleg met de arts gegeven worden.

Behandelschema

De kuurbehandeling bestaat uit minimaal 10 behandelingen van 30 minuten met een frequentie van 2 maal per week. Voordat men start met de Lypossagekuur worden er foto opnames gemaakt van de probleemgebieden en de maat wordt genomen. Tijdens de kuurbehandeling is het raadzaam om minstens 2 liter water per dag te drinken (buiten koffie, thee of frisdrank om). De Lypossage kan ook gecombineerd worden met pakkingen of het gebruik van de infrarooddeken.

Voeding en beweging

Een gezond leef en eetpatroon en minimaal 2 tot 2,5 liter water drinken hoort hierbij. Bewegen zoals fietsen, wandelen en andere sportactiviteiten vormen een must voor het lichaam. Uw figuur heeft er baat bij.

Na de behandeling

Dagelijks gebruik van afslank- en verstevigende cremes en voor het lichaam zorgen voor een versnelde en versterkende werking met een goed resultaat. Beter in uw vel zal u meer zelfvertrouwen schenken en maakt u een gelukkig mens met een gezonde uitstraling. De cremes zijn te koop bij de kuur. Ook te koop, in aanvulling van de kuur, is Chinese kruidenthee, deze helpt u de afvalstoffen die vrij komen bij de massage sneller kwijt te raken. Direct aansluitend van de behandeling kunt u ervoor kiezen een thermopakking te bespreken of een halfuur in de infrarooddeken. Beide methoden zorgen er ook voor dat u de afvalstoffen sneller kwijtraakt.

Voor prijsinformatie neem contact op.

Terug naar overzicht

Voor meer informatie neem gerust vrijblijvend contact met mij op

Klik hier
Website laten maken door Modual.